Skip to content

Flytting

Jeg er nå på Sotra, jeg og kjæresten min holder på å flytte ut av leiligheten vår her. Det vil si jeg har flyttet for et år siden men da tok jeg bare noen små ting med til Harstad. Nå Skal Kristian også flytte etter meg og leiligheten må tømmes. Det er utrolig hvor mye rart en har tatt vare på. Har til nå fylt 4 søppelsekker med bare rot, funnet masse som skal gis til Fretex og forsøkt å selge noen møbler og ting vi ikke skal ta med.

Det å selge på finn er jo en tålmodighetsprøve i seg selv. Det er så mye om og men mange ganger å få avtalt et tidspunkt som passer og så kommer ikke folk og henter til avtalt tid og vil at man skal finne en ny tid som er på et tidspunkt som passer dem. Så man legger opp til det, så sier de i siste liten at det ikke blir noe av eller avtalen må forskyves. Veldig slitsomt når man skal selge flere ting og i tillegg har andre ting man vil bedrive også enn å bare være hjemme å vente på folk som ikke dukker opp når de skal eller ikke dukker opp i det heletatt.

Noen venner av meg har også fått noen ting. Jeg ønsker ikke å ta vare på alt muligrart tull som jeg kanskje får bruk for. Siden jeg har mye mindre plass i Harstad blir det mye som blir gitt bort. Nå har jeg pakket mine kjæreste ting ned i 3 esker. Men hva er alle andre tingene som man kvitter seg med? Ting og tang, nips.

Hvorfor kjøper man så mye rart av småting som man egentlig ikke har noe bruk for som bare tar plass. «Husa full» som Kristian sier. Hva er meningen med det. Nei fremover blir jeg å prioritere pengene i reiser og opplevelser de samler ikke støv og det trengs ikke esker til gode minner når man skal flytte.

Published inBlogg

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verifiser at du er menneske: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.