Skip to content

Å sende et brev

Noen som husker den tiden man skrev brev til hverandre? Sikkert ikke mange som husker det. Grunnen til at jeg tar opp dette temaet nå er at jeg og Kristian skiver ukentlig brev til hverandre etter at jeg flyttet. I et brev har man den personlige delen som man ikke finner i chat på facebook eller med å oppdatere statusen sin på facebook. Ja, det er personlig å ringe noen og snakke litt, men det å ha et brev som er håndskrevet er noe spesielt. Man ser tiden personen har brukt til å skrive historien, tankene og det hele. Det ligger mer arbeid og omtankte i å skrive et brev i forhold til å bare trykke lik på facebook.

Når jeg får brev fra Kristian er det alltid et stort høydepunkt i hverdagen. Bruker å se for meg han som sitter og skriver mens jeg leser. Jeg har også vekslet litt brev med en venninne mens jeg har bodd i Harstad og det er også veldig koselig. Blir på en måte mye mer personlig med håndskriften til folk enn bare databokstaver som bare er helt nøytral og upersonlig.

Så nettopp på et forum at det var en ung person som spurte om hvordan man sendte brev. Så fremmed har det altså blitt for dagens unge. Jeg lurer på om dagens nettsamfunn har utkonkurrert brevene. Skriver du brev? Hva syns du om at det ikke er like mye brevskriving nå som før? Kanskje blir brev etter hvert en retro trend som kommer tilbake, hva tror du?

Hentet fra NRK sin nettside ang brev
  1. mai 2016 kl. 16:10

«Posten Norge varsler flere tiltak etter tidenes største nedgang i brevsendinger. Adresserte brev falt med hele 14 prosent i årets tre første måneder. Spesielt de største kundene innen bank og finans har redusert antall brevsendinger kraftig.»

brev

Published inBlogg

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verifiser at du er menneske: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.