Skip to content

Mitt liv i Harstad

Jeg flyttet til Harstad 15 august for å begynne på skole i dette innlegget skal jeg si litt om Harstad livet og hva jeg gjør bortsett fra å studere. Om noen hadde sagt til meg at jeg skulle flytte til Harstad for 1 år siden hadde jeg nok ikke trodd på det. Det er egentlig en plass jeg har hatt noe særlig forhold til tidligere.

Jeg husket veldig godt selve dagen jeg flyttet. Kristian kjørte meg til flyplassen med og at vi var litt lei oss begge to pga. dette betydde slutten på samboerskapet (men ikke på forholdet). Jeg tok flyet alene og følte at jeg dro fra noe kjent til noe ukjent. Jeg ante ikke hvordan hybelen min så ut eller hvordan ting ville være i Harstad. Bak meg lå alt det kjente og trygge og jeg fløy bokstavevigtalt inn i noe nytt.

Når jeg endelig landet i Harstad etter mange forsinkelser med flyene var det kveld. Når jeg landet tok jeg flybuss til sentrum og det var mørkt ute så jeg kjørte inn i noe ukjent. Så når jeg kom på hybelen min ville jeg bare spy og gråte samtidig. Jeg syns at det var så stygt og upersonlig. Jeg angret og hadde lyst å dra hjem igjen til og gutten. Ting ble selvfølgelig mye finere når jeg fikk pakket ut og innredet. Jeg gikk meg også en tur på kvelden i 01.00 tiden for å se hvor skolen var jeg skulle begynne på skole dagen etter.

Jeg syns det var vanskelig å få sove og jeg var veldig spendt på den nye tilværelsen. På skolen var det lett å finne fram og fadderne viste vei ang hvilket klasserom man skulle være på. Her er noen bilder av hybelen min, jeg har eget rom og så deler jeg kjøkken og bad med en person.

14114482_10157331463325082_526739751_o 14114733_10157331462930082_1842499526_o 14152214_10157331455670082_1912308901_o 14163571_10157331455700082_530279673_o

I løpet av de 2 første ukene som var fadderukene ble jeg kjent med mange i klassen og også noen i andre klasser. Jeg var med på nesten alt av sosiale arrangement og jeg var mer sosial enn jeg noen gang har vært.

Jeg syns det var spennende å gå i en så stor klasse på nesten 60 stk. Jeg syns det var så mange navn i starten og at man hilste på de samme 7 gang før man husket hva alle het.

Jeg ble etter hvert medlem av et treningssenter og der trener jeg fortsatt og er fornøyd med det. Jeg har også begynt på et innebandy lag her for studenter.

 

Hverdagene mine går ut på, skole, trening, lese fag, og serier, henge med venner og så jobber jeg på Ludo som er en studentbar.

Ellers så er det alltids ting som skjer alt fra spillekvelder, konserter, filmkvelder, turer og andre ting å være med på. Det er sjelden jeg rekker å kjede meg.

Ofte er jeg sikkerligg sliten når jeg legger meg fordi jeg har gjort så mye i løpet av en dag og hode er fult av fine inntrykk. Jeg har faktisk ikke hatt en eneste negativ opplevelse siden jeg flyttet hit. Jeg har det bedre en noen gang. Jeg føler at skolen går bra og at jeg trives i det sosiale miljøet her. Jeg liker at det er litt «alle kjenner alle» i studentmiljøet. Lærerne er også veldig bra.

Eneste jeg anger på er at jeg ikke har flyttet hit tidligere. Det som er tøft og vanskelig og frustrerende er å være så langt fra og gutten Kristian. Vi ses jo i ferier osv men det er ikke det samme. Før når vi bodde sammen så tok jeg han nok for gitt og syns at han var til bry og syns at han maste og sa teite ting. Men nå savner jeg han og alle de rare tingene han gjør og sier. Man setter pris på hverandre på en helt ny måte. Du vet ikke hva du har før du har mistet det/får mer avstand til det. Jeg har ikke mistet han men jeg har mistet det at vi har en hverdag sammen.

 

Published inBlogg

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verifiser at du er menneske: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.