Skip to content

Hei hå studering nå

Nå er det ikke lenge til min første eksamen på vernepleie. Jeg verken gruer eller gleder meg tenker bare at det blir godt å være ferdig med det. Jeg flyttet Bergen til Harstad for å studere. Kommer et eget innlegg om Harstad livet muligens etterhvert. Jeg tenker å prøve å blogge litt oftere fremover.

Uansett de siste dagene har kun vært lesing og lesing og atter lesing til eksamen er så lei nå. Har lest om kommunikasjon, etikk, sosiologi, sosialantropologi, juss, vitenskap, dannelse og mye mer. Er veldig mye vi kan bli spurt om så gjelder å kunne litt om alt.

Skal bli godt å bli ferdig med eksamen på mandag.

Jeg har også fått en ny romvennine i kollektivet og det er koselig.

Published inBlogg

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verifiser at du er menneske: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.