Skip to content

Carcassonne spillanmeldelse

Her om dagen var jeg og Kristian på loppemarked. Det var et ganske stort loppemarked på en skole i nærheten av oss. Da vi kom ble vi overrasket over hvor mange folk som var der enda vi var ganske tidlig ute.
Vi så dette spillet Carcassonne som til og med var uåpnet med plastikken utpå og spurte en av de i gul vest hvor mye det kostet. Han spurte om 20 kr var ok pris og det var det selvfølgelig.

På esken står det at spille tar 30-45 min men når vi spilte tok det nærmere en time. Det er fra 2-5 spillet og er ikke så vanskelig å lære.

Det handler om å bygge et landskap. Man trekker etter tur en og en byggebrikke som man legger på. På byggebrikkene er det enten en vei, et kloster, deler av en eller bydel. Det du legger på må ha en sammenheng med brikken ved siden av. Det gjelder og bygge flest ting og å ferdigstille det man bygger. Man sanker poeng fra det man bygger. Poengene holder man oversikt over på poengbrettet. Man bygger på samme bane så motspilleren din kan ta over ditt byggeprosjekt om du ikke følger med. Dette spille går mye på strategi så vell som flaks. Det er veldig morsomt og minner litt på en blanding mellom domino, sjakk og puslespill syns jeg. Dette er noe man kan ønske seg til jul vil jeg si. Terningkast 6.

Published inBrettspill

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verifiser at du er menneske: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.