Skip to content

Kristines Ingefær te

I de siste dagen har jeg vært kraftig forkjørlet, men jeg har vært på kurs som jeg går på hver dag selv om jeg har vært syk. I den forbindelse har jeg laget min egen ingefærte som er veldig god så tenkte jeg kunne dele oppskirften her.Jeg lager 1 liter på termokanne så har jeg med, det varer hele dagen så jeg slipper å styre med å lage te i pausene.

Du trenger
Litt ingefær
1 båt lime
1-2 sp honning
et par dråper sitronsaft (valgfritt)
En termokanne/termos
1 liter varmt vann

Sett 1 liter vann på kok. Ta 1-2 sp honning i kannen. Skjær opp 5-6 skiver ingefær og putt oppi kannen. Så tar du en par dråper sitronsaft. Deretter er det bare å fylle på varmt vann å la det trekke i minst 10 minutt før du smaker.

ingefær te
ingefær te

Tips: dersom teen blir for sterk ut over dagen kan du fylle på med litt varmt vann for å gjøre den mildere. Det pleier vanligvis ikke å være noe problem. Det er ulikt hvor sterk te man vil ha i utgangspunkte noen vil kanskje ha mer ingefær, prøv deg litt fram. Dette er slik jeg lager den.

Published inBlogg

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verifiser at du er menneske: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.