Skip to content

Japan Crate

Japan

Har testet ut noe som heter  japancrate.com der får du til sendt godteri fra Japan. tenkte at dette var en gøy måte å prøve ut nye ting på. Litt spennende å få en pakke der du ikke vet helt hva du får. Dette er kun mine personlige mening om de produktene, jeg har ikke til intensjon å såre noen dersom jeg ikke liker noe dere liker. Det er helt enkelt bare min mening og min smak. Når jeg er i andre land liker jeg også å prøve mat og godteri som er derifra. Å kjøpe en slik boks er et mye billigere alternativ en om man skulle dratt til Japan og så kjøpt det. Håper dere liker videoen min.

Det er en boks hver måned og du velger selv hvor stor boks du vil ha. Jeg har den største altså Premium. Se videoen og se hva jeg synes om innholdet. Liker du godteri fra Japan eller andre land? Hva da i så fall? Legg gjerne igjen en kommentar om du likte videoen. Du må gjerne dele innlegget med venner om du ønsker.

Published inBlogg

One Comment

  1. Alexander Eriksen Alexander Eriksen

    Hurdan fick du dette levert? Førsøkte att få denne produkten før ett par månader siden men mina 3 crates kom aldri fram.
    Misstænkte att det fastna i tollen men fick aldrig noen info.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verifiser at du er menneske: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.