Skip to content

Link Party – Høsten kommer

Da er det endelig fredag og tiden er kommet til Link Party! Sist fredag hadde vi som tema ting som gjorde deg glad og inspirerte, du kan gå inn her og se hva som ble delt da.  Denne gangen skal vi fokusere på at høsten kommer og hva man kan gjøre inne når det er kaldt å surt ute. Bring frem dine gode DIY, oppskrifter osv… Slik at vi alle kan komme i god høst stemning. Del gjerne dette med venner og bekjente slik at dem og kan være med på festen.

Hva er link party?

Jeg skulle har presentert dette bedre i første Link Party, men link party er en event der man inviterer lesere til å komme med linker. Ofte blir det delt linker til sin egen blogg eller andres. Hvert party har et tema som man følger og noen har avstemning på beste link. Jeg har ikke noe avstemning enda men det kommer snart. Om du ønsker å lese mer om dette kan du gå inn på denne siden.

Link party benk

Har du forslag til hva som skal være med i neste link party? Del det med meg i kommentarfeltet og det blir tema på neste link party.

Published inLink Party

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verifiser at du er menneske: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.