Skip to content

Kjerringråd test – Hel pepper for magesmerte

Hei alle sammen. Litt tidligere i dag hadde jeg veldig vondt i magen så vi fant et kjerringråd om å dele 6 pepperkorn i 2 og svelge med litt vann. Jeg var litt skeptisk til at dette skulle virke. Kristian delte hele pepperkorn i to og la dem i et lite glass med lunket vann, smaken var ikke den beste men etter en liten stund startet det virke. For skeptikere der ute så virker dette.  Dette inspirerte meg. Fremover vil jeg at dere sender meg tips om kjerringråd for ulike ting det kan være hva som helst. Men for at jeg skal få teste de er det vist at det er noe som er sannsynlig at jeg kan få prøvd ut. Jeg vil fremover legge ut test av ulike kjerringråd i form av video og tekst og bilder.

Kjerringråd: Pepper mot magesmerter terningkast: 6

black_pepper Kjerringråd

 

Published inKjerringråd

2 Comments

  1. Diaré – kjerringråd
    Kanel- spis 1 ts. tørr kanel kan lindre kvalme og diaré (ta den gjerne med et glassvann).

    • Kristine Kristine

      håper ikke jeg får bruk for dette, men kan jo kanskje teste neste gang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verifiser at du er menneske: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.